OUT junk-food & monotonie, IN salată & hai-hui
Ou t: Da a trecut Paştele cu toate bunătăţurile lui, cu junk-foodul de toate zilele, shaorma de la colţul străzii, colesterol cât cuprinde şi depozite în grăsimi, cu atât mai rău pentru cei care nu s-au înfrânat niciodată de la celebrele bucate. Iar dacă privind în oglindă considerăm că am descoperit problema, partea tragică iese la iveală abia la o electrocardiogramă sau o ecografie.
In: Spanacul a fost mereu în trend, consacrat prin desenul Popeye Marinarul s-a impus în concepţia noastră prin nemaipomenita forţă ce-o dă celui care-l consumă. Ţelina se ştie, e versiunea autohtonă a Viagrei, într-un ambalaj mai impunător şi o variantă mai ieftină. Mărul bogat în vitamina C, citricele de asemenea (aţi văzut ce face Prigatul din bieţii oameni, alergă mai ceva decât struţul). Nimeni nu zice să renunţăm la fripturile suculente făcute la cuptor, dar pe lângă ele „mere numa’ bine” şi un bol cu salată. Azi renunţ la Mc Donald's... ce zici de-o salată asezonată?...
Out: Relaţia