Apel COERENT

Luni, 17 martie 2014, s-a deschis Apelul de propuneri de proiecte "Coerent", a patra linie de finantare in cadrul Programului RO10 "Copii si tineri în situatii de risc si initiative locale si regionale pentru reducerea inegalitatilor nationale si pentru promovarea incluziunii sociale" (CORAI), finantat prin intermediul Granturilor SEE.

Apelul are in vedere sa sustina initiative concrete de reducere a inegalitatilor la nivel national si de imbunatatire a masurilor antidiscriminare, dezvoltate prin cooperarea actorilor sociali de la nivel local si regional. Astfel,  "Coerent" vizeaza proiecte care urmaresc combaterea excluziunii sociale în rândul persoanelor apartinând grupurilor vulnerabile.

Suma totala alocata pentru acest apel este de 4,458,598 euro, estimându-se finantarea a 25 de proiecte (aceasta suma ar putea fi suplimentata în urma alocarii de fonduri suplimentare pentru program de catre Statele Donatoare. Suplimentarea resurselor va fi facuta publica, la momentul respectiv, pe site-ul FRDS si prin alte mijloace de informare, dupa caz). Valoarea minima a sumei care poate fi solicitata pentru realizarea unui proiect este de 100.000 de Euro, iar cea maxima este de 300.000 de Euro.

Termenul limita pentru depunerea aplicatiilor de finantare este de 19 mai 2014.

Pot propune proiecte spre finantare entitati publice locale si centrale, precum si organizatiile neguvernamentale, în calitate de Promotori de Proiecte. Pentru a veni în sprijinul potentialilor solicitanti, vor fi organizate sesiuni de informare la nivel regional.

Reprezentantii FRDS va pot raspunde la eventualele întrebari sau nelamuriri cu privire la documentele specifice aferente Apelului "Coerent", la adresa de e-mail info@frds.ro sau la nr. de tel/fax: 021 315 34 40/021 315 34 15.


Mai multe detalii AICI.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani