Şedinţă ASIRYS

Pe data de 14 decembrie, la ora 15:00, vom organiza o întâlnire cu voluntarii ASIRYS, la sediul nostru, din Liceul Trinitas, Tîrgu Frumos. Subiectele pe care le vom aborda sunt:

1. Realizările organizaţiei în 2013 - o trecere în revistă a proiectelor noastre, a ceea ce am învăţat şi a reţelei organizaţiei. Ideea e să întocmim un document cu cele mai importante lecţii învăţate, pe care să le aplicăm în proiectele noastre din 2014. 
  
2. Programul Erasmus + - A fost lansat noul program care înlocuieşte Tineret în Acţiune, Leonardo, Comenius... Deja avem cristalizate câteva idei de proiecte, însă e nevoie să cunoaştem foarte bine care sunt noile condiţii şi dacă ideile noastre pot fi integrate în noul program. Aşadar vom încerca să desluşim împreună ghidul. 

3. Proiecte în 2014 - Avem în implementare, până în august 2014, proiectul Young European TroubleShooters. Vom vedea cine şi cum se poate implica în acest proiect. De asemenea, vom propune noi idei de proiecte şi vom realiza un draft pentru The European Prevention Prize.

4. Campania de recrutare - Săptămâna următoare vom da startul la o nouă campanie de recrutare voluntari din liceele oraşului Tîrgu Frumos. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani