Proiecte Erasmus

Resurse

Oportunităţi

Vorbe cu Tîrg

Making of "Tirgu Frumos - Dream job place"

sâmbătă, 14 decembrie 2013

O să începem prin a vă invita să vizionaţi acest film scurt:Acest filmuleţ este unul din rezultatele cursului de formare "Youth FotoVideoTek", un curs despre fotografie şi film, organizat de SUPER TINERI, în luna iunie, în oraşul Tîrgu Frumos. Youth FotoVideoTek a fost un proiect finanţat de Programul Tineret în Acţiune, cu sprijinul Comisiei Europene. 

Proiectul a avut 21 de participanţi, din 7 ţări: Polonia, Armenia, Georgia, Moldova, Estonia, România şi Columbia. În cadrul activităţilor dedicate filmului, tinerii au fost împărţiţi în 5 echipe multiculturale, având de realizat 5 filme, pe 5 teme diferite. Echipa care a creat "Tîrgu Frumos - Dream job place" a avut ca temă "lipsa oportunităţilor şi a locurilor de muncă în Tîrgu Frumos şi zona rurală limitrofă". 

Ideea de a realiza interviuri cu animale a venit atunci când echipa - fiind într-o sesiune foto în comunitate, a fost invitată într-o gospodărie tradiţională, de către o familie din Tîrgu Frumos. Tinerii, impresionaţi de ospitalitatea târgoveţilor, i-au întrebat  dacă pot să revină să filmeze în ograda plină de animale. Nu au primit doar un răspuns afirmativ, ci şi o invitaţie la masă. 

Ce a urmat, se poate vedea în fotografiile de mai jos: 

1 comments:

Frentescu Bogdan - Ionut spunea...

Cel mai tare Clip realizat in acest proiect , imi place foarte mult si are un mesaj cu un impact deosebit, este ceva inedit. Felicitari echipei si vreau sa stiti ca imi este tare dor de voi >:D<

14 decembrie 2013, 13:59

12-month EVS Program at CITIZENS of EUROPE Office in Berlin

Căutăm un tânăr activ, interesat să desfăşoare un stagiu de voluntariat pentru 12 luni, în capitala Germaniei, în perioada ianuarie 2018 -...

 

2008-2017 ·Asociaţia Super Tineri - ASIRYS Design and Written by Mihaela Diana Podariu